DILLAN – Vsichko davam za tebe – Bulgarian Pop-Folk CD 2011



1 Замълчи
2 Познай
3 Наркотик
4 Ела
5 Всичко давам за тебе
6 Не си обичана
7 .Любов на заем
8 Голямото сърце
9 Пробвай върху мен
10 На смени (дует със Славена)
11 Не си обичана (Remix)
12 .Всичко давам за тебе (Инструментал)

Additional information

Weight 0.1 kg

Share your thoughts!

Let us know what you think...

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

What others are saying

There are no contributions yet.


Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up