Orchestra KANARITE – Fenomenat – Bulgarian Folk DVD 2010



01. Филм “Феноменът Канарите”
– Чирпане
– Имам три певици
– Северина
– Нашата съдба
– Мома в зандани лежи
– С любов до края
– Намислил Стоян
– Чука, трака воденица
– Чуйте мало и голямо
– Петър Румяна думаше

Бонус трак

01. Хоро Макмалийско, Рада мома хубава
02. Бай Ганьо балкански
03. Шопско надиграване, Граовско хоро, Рано се Вела женила
04. Пайдушко хоро, Слънце ми трепна
05. Живот и песен
06. Приказка за любовта

Additional information

Weight 0.1 kg

Share your thoughts!

Let us know what you think...

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

What others are saying

There are no contributions yet.


Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up