VOLODYA STOYANOV 16 Golden hits – Bulgarian Folk DVD



1. Пет века
2. Мера според мера
3. Син ти иде, Македонийо
4. Два гълъба, двама сина
5. Сан Стефано указ даде
6. Балада за леля Ванга
7. Слънце мое
8. Разговор след полунощ
9. Мария
10. Бащини сълзи
11. Изгоро моя
12. Отвори, татко, тежки порти
13. Сватба в Петрич и Монтана
14. Мома петричанка
15. Не предавай, сине, песента
16. Химн на България за ЕС

Additional information

Weight 0.1 kg

Share your thoughts!

Let us know what you think...

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

What others are saying

There are no contributions yet.


Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up